Zoek opties Open Hide
  
  ofReset
Worstenbroodjes
2.00
Worstenbroodjes gemaakt van rijk gerezen deeg en gevuld met gehakt op basis van varkensvlees. gemaakt door Slagerij  Gooskens uit Hoogeloon 

Minimum quantity for "Worstenbroodjes" is 15.


Appelflappen
2.10
Gemaakt van bladerdeeg, vulling van gehakte appels met kaneelsuiker. Afgewerkt met suiker.

Minimum quantity for "Appelflappen" is 15.


Eerselse smulkoek klein
4.45
Een heerlijke koek op basis van roggebloem, koekzoet, koekkruiden, gevuld met gedroogde appeltjes en rozijnen met boven op suiker nibs

Abrikozen vlaai half
7.25

Kersenvlaai Half
7.25

Appelvlaai half
7.25

Pruimenvlaai half
7.25

Kruimelvlaai Half
7.25

Kersenvlaai met slagroom half
9.00

Eerselse Smulkoek groot ovaal
9.20
Grote ovale koek gemaakt van roggebloem, koekzoet, kaneel, gedroogde appeltjes en rozijnen de bovenkant bestrooid met kleine suiker nibs. Onze specialiteit!

Eerselse smulkoek in luxe verpakking
9.20
zie Eerselse smulkoek

Abrikozen vlaai met slagroom Half
9.50

Appelvlaai met slagroom half
9.50

Appel citroen met slagroom half
9.50

Kersenvlaai
13.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laagje gele room en gebonden kersen. Bovenop een raster van deeg en abrikozen gelei

Abrikozen vlaai
13.50
Gerezen deeg bodem gevuld met laagje gele room en abrikozen, afgedekt met een raster van deeg en abrikozen gelei

Appelvlaai
13.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laagje gele room, gehakte appelstukjes, kaneelsuiker en afgedekt met een raster van deeg met abrikozen gelei

Pruimenvlaai
13.50
Gerezen deegbodem gevuld met laagje gele room en gepureerde zwarte pruimen. Afgedekt met een raster van deeg en abrikozengelei

Dichte Appelvlaai
13.50
Bodem van gerezen deeg gevuld met een laagje gele-room, appels, kaneel en suiker. Geheel bedekt met een dunne laag deeg daarop abrikozen gelei

Kruimelvlaai
13.50
Gerezen bodem met laag room, daarop kruimels van suiker, roomboter, citroenrasp en bloem.

Aardbeien vlaai korst middel
15.00
krokante korst bodem middel gevuld met gele room en daarop verse aardbeien en gelei

Aardbeien vlaai korst middel
15.00
krokante korst bodem middel gevuld met gele room en daarop verse aardbeien en gelei

Appelcake taart groot
16.00
Hard wenerdeeg bodem met frambozenjam, daarop cake beslag met verse appelschijfjes en kaneelsuiker. Afgewerkt met abrikozengelei en een randje amandel...

Appelvlaai met slagroom
17.00
Gerezen deegbodem gevuld met en laagje gele-room en gehakte appelstukjes met daarover heerlijke slagroom en bestrooid met witte en melke chocolade vlokken.
    Annuleren