Zoek opties Open Hide
  
  ofReset
Eerselse Smulkoek groot ovaal
9.20
Grote ovale koek gemaakt van roggebloem, koekzoet, kaneel, gedroogde appeltjes en rozijnen de bovenkant bestrooid met kleine suiker nibs. Onze specialiteit!

Abrikozen vlaai met slagroom Half
9.50

Appelvlaai met slagroom
17.00
Gerezen deegbodem gevuld met en laagje gele-room en gehakte appelstukjes met daarover heerlijke slagroom en bestrooid met witte en melke chocolade vlokken.

Appelvlaai met slagroom half
9.50

Perenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem met laagje gele room. Volgelegd met schijfjes peer daarna afgedekt met abrikozengelei

Perenvlaai met slagroom
19.50
Met 10 toefjes slagroom en afgewerkt met chocolade galettes

Perenvlaai korst bodem
20.50
Bodem van krokante korst gevuld met gele room en belegd met schijfjes peer, afgedekt met abrikozengelei

Perenvlaai korstbodem met slagroom
22.50
Met 10 toefjes slagroom en chocoladegalletjes

Kruimelvlaai
13.50
Gerezen bodem met laag room, daarop kruimels van suiker, roomboter, citroenrasp en bloem.

Vruchtenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem met gele room belegd met verse vruchten/fruit daarna afgedekt met abrikozengelei.

Vruchtenvlaai met slagroom
19.50
Met 10 toefjes slagroom, daarop decoraties

Bananenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem gevuld met laag gele room, belegd met schijfjes banaan en afgewerkt met gelei
    Annuleren