Zoek opties Open Hide
  
  ofReset
Mokka taart 10 personen
26.00
Gemaakt van zacht moscovisch kapsel, getrempeert met maresaquin voor een heerlijke smaak. Daarna gevuld met 1 x mokka creme en 1x met gele room. Mooi...

Slagroomtaart 12 personen rond
27.00

Slagroomtaart vierkant
31.00
Zacht kapsel twee maal doorgesneden en gevuld met slagroom. Aangezet met amandelschaafsel, bovenop heerlijk slagroom, vers fruit en chocolade galettes.

Eerselse smulkoek in luxe verpakking
9.20
zie Eerselse smulkoek

Worstenbroodjes
2.00
Worstenbroodjes gemaakt van rijk gerezen deeg en gevuld met gehakt op basis van varkensvlees. gemaakt door Slagerij  Gooskens uit Hoogeloon 

Minimum quantity for "Worstenbroodjes" is 15.


Stoofperen bavaroise vlaai
19.50
Een gerezen deeg bodem gevuld met stoofperen bavaroise daarop schijfjes rode stoofpeer. De vlaai is afgewerkt met abrikozengelei en er komen 10 mooie...

Abrikozen vlaai met Slagroom
17.95
Gerezen deeg bodem gevuld met een laagje room en abrikozen pulp daarboven op heerlijke slagroom en witte chocolade vlokken.

Aardbeien vlaai korstbodem.
20.50
krokante korst bodem gevuld met gele room en daarop verse hollandse aardbeien afgewerkt met abrikozen gelei.

Aardbeien vlaai
18.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laag gele room, daarop verse hollandse aardbeien en afgewerkt met abrikozengelei

Eerselse Smulkoek groot ovaal
9.20
Grote ovale koek gemaakt van roggebloem, koekzoet, kaneel, gedroogde appeltjes en rozijnen de bovenkant bestrooid met kleine suiker nibs. Onze specialiteit!

Aardbeien vlaai korstbodem met slagroom
22.00
met 10 rozetten slagroom en lekkere decoraties daarop

Advocaat-room vlaai
17.95
Gerezen deegbodem met daarop advocaat room met daarover slagroom, over de slagroom wordt een dun lijntje pure advocaat aangebracht afgewisseld met een...

Aardbeien vlaai korst middel
15.00
krokante korst bodem middel gevuld met gele room en daarop verse aardbeien en gelei

Appelflappen
2.10
Gemaakt van bladerdeeg, vulling van gehakte appels met kaneelsuiker. Afgewerkt met suiker.

Minimum quantity for "Appelflappen" is 15.


Slagroomtaart 8 personen rond
24.00
Wij maken onze taarten van fijn zacht kapsel deze worden 2x doorgesneden en gevuld met slagroom. Daarna wordt de taart gemaskeerd met slaroom en de zijkant...

Kersen kristoffel vlaai
17.00
Een gerezen deegbodem met een dun laagje room met aangemaakte kersen, Bovenop komt chocolade slagroom met chocolade schaafsel krullen gestrooid.

Aardbeien vlaai met slagroom
19.50
aardbeien vlaai met 10 rozetten slagroom en lekkere decoraties in de vorm van chocolade galettes

Abrikozen vlaai met slagroom Half
9.50

Eerselse smulkoek klein
4.45
Een heerlijke koek op basis van roggebloem, koekzoet, koekkruiden, gevuld met gedroogde appeltjes en rozijnen met boven op suiker nibs

Nogatine slagroomtaart 12 pers.
29.00
Taart opgebouwd uit hazelnootschuim plakken met daartussen slagroom en kapselplak gemaskeerd met slagroomen. Rondom helemaal aangezet met nogatine, bovenop...

Appelcake taart groot
16.00
Hard wenerdeeg bodem met frambozenjam, daarop cake beslag met verse appelschijfjes en kaneelsuiker. Afgewerkt met abrikozengelei en een randje amandel...

Abrikozen vlaai
13.50
Gerezen deeg bodem gevuld met laagje gele room en abrikozen, afgedekt met een raster van deeg en abrikozen gelei

Slagroomtaart 10 personen rond
26.00

Vruchtenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem met gele room belegd met verse vruchten/fruit daarna afgedekt met abrikozengelei.
    Annuleren