Zoek opties Open Hide
  
  ofReset
Worstenbroodjes
2.00
Worstenbroodjes gemaakt van rijk gerezen deeg en gevuld met gehakt op basis van varkensvlees. gemaakt door Slagerij  Gooskens uit Hoogeloon 

Minimum quantity for "Worstenbroodjes" is 15.


Vruchtenvlaai met slagroom
19.50
Met 10 toefjes slagroom, daarop decoraties

Vruchtenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem met gele room belegd met verse vruchten/fruit daarna afgedekt met abrikozengelei.

Stoofperen bavaroise vlaai
19.50
Een gerezen deeg bodem gevuld met stoofperen bavaroise daarop schijfjes rode stoofpeer. De vlaai is afgewerkt met abrikozengelei en er komen 10 mooie...

Slagroomtaart vierkant
31.00
Zacht kapsel twee maal doorgesneden en gevuld met slagroom. Aangezet met amandelschaafsel, bovenop heerlijk slagroom, vers fruit en chocolade galettes.

Slagroomtaart 8 personen rond
24.00
Wij maken onze taarten van fijn zacht kapsel deze worden 2x doorgesneden en gevuld met slagroom. Daarna wordt de taart gemaskeerd met slaroom en de zijkant...

Slagroomtaart 12 personen rond
27.00

Slagroomtaart 10 personen rond
26.00

Roomvlaai met slagroom
17.95
Een gerezen deegbodem gevuld met een ferme laag room, daarover slagroom afgestreken en rozetten van slagroom. Afwerking: bestrooid met candy crunch...

Rijstenvlaai met slagroom
17.95
Gerezen deegbodem gevuld met rijstenpap die is meegebakken, daarna slagroom erop met melk chocolade vlokken

Pruimenvlaai half
7.25

Pruimenvlaai
13.50
Gerezen deegbodem gevuld met laagje gele room en gepureerde zwarte pruimen. Afgedekt met een raster van deeg en abrikozengelei

Perenvlaai met slagroom
19.50
Met 10 toefjes slagroom en afgewerkt met chocolade galettes

Perenvlaai korstbodem met slagroom
22.50
Met 10 toefjes slagroom en chocoladegalletjes

Perenvlaai korst bodem
20.50
Bodem van krokante korst gevuld met gele room en belegd met schijfjes peer, afgedekt met abrikozengelei

Perenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem met laagje gele room. Volgelegd met schijfjes peer daarna afgedekt met abrikozengelei

Nogatine slagroomtaart 12 pers.
29.00
Taart opgebouwd uit hazelnootschuim plakken met daartussen slagroom en kapselplak gemaskeerd met slagroomen. Rondom helemaal aangezet met nogatine, bovenop...

Mokka taart 10 personen
26.00
Gemaakt van zacht moscovisch kapsel, getrempeert met maresaquin voor een heerlijke smaak. Daarna gevuld met 1 x mokka creme en 1x met gele room. Mooi...

Kruimelvlaai Half
7.25

Kruimelvlaai
13.50
Gerezen bodem met laag room, daarop kruimels van suiker, roomboter, citroenrasp en bloem.

Kiwi vlaai met slagroom
19.50
Kiwi vlaai met 10 rozetten slagroom en daarop leuke decoraties

Kiwi vlaai
18.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laag gele-room, daarop schijfjes verse kiwi en afgewerkt met abrikozengelei.

Kersenvlaai met slagroom half
9.00

Kersenvlaai met slagroom
17.95
Gerezen deegbodem met een laagje room en gebonden kersen daarop. Afgewerkt met heerlijke slagroom bovenop witte en melk chocolade vlokken
    Annuleren