Zoek opties Open Hide
  
  ofReset
Slagroomtaart vierkant
31.00
Zacht kapsel twee maal doorgesneden en gevuld met slagroom. Aangezet met amandelschaafsel, bovenop heerlijk slagroom, vers fruit en chocolade galettes.

Nogatine slagroomtaart 12 pers.
29.00
Taart opgebouwd uit hazelnootschuim plakken met daartussen slagroom en kapselplak gemaskeerd met slagroomen. Rondom helemaal aangezet met nogatine, bovenop...

Slagroomtaart 12 personen rond
27.00

Slagroomtaart 10 personen rond
26.00

Mokka taart 10 personen
26.00
Gemaakt van zacht moscovisch kapsel, getrempeert met maresaquin voor een heerlijke smaak. Daarna gevuld met 1 x mokka creme en 1x met gele room. Mooi...

Slagroomtaart 8 personen rond
24.00
Wij maken onze taarten van fijn zacht kapsel deze worden 2x doorgesneden en gevuld met slagroom. Daarna wordt de taart gemaskeerd met slaroom en de zijkant...

Perenvlaai korstbodem met slagroom
22.50
Met 10 toefjes slagroom en chocoladegalletjes

Aardbeien vlaai korstbodem met slagroom
22.00
met 10 rozetten slagroom en lekkere decoraties daarop

Perenvlaai korst bodem
20.50
Bodem van krokante korst gevuld met gele room en belegd met schijfjes peer, afgedekt met abrikozengelei

Aardbeien vlaai korstbodem.
20.50
krokante korst bodem gevuld met gele room en daarop verse hollandse aardbeien afgewerkt met abrikozen gelei.

Perenvlaai met slagroom
19.50
Met 10 toefjes slagroom en afgewerkt met chocolade galettes

Vruchtenvlaai met slagroom
19.50
Met 10 toefjes slagroom, daarop decoraties

Bananenvlaai met slagroom
19.50
Bananenvlaai met 10 rozetten slagroom en mooie decoratie daarop

Kiwi vlaai met slagroom
19.50
Kiwi vlaai met 10 rozetten slagroom en daarop leuke decoraties

Aardbeien vlaai met slagroom
19.50
aardbeien vlaai met 10 rozetten slagroom en lekkere decoraties in de vorm van chocolade galettes

Bavaroise vlaai Aardbeien
19.50
Vlabodem van gerezen deeg of krokante korst bodem met daarop aardbeienbavaroise. Bovenop leggen we verse aardbeien afgedekt met gelei verder 10 grote...

Bosbessen Bavaroise vlaai
19.50
Een gerezen deegbodem gevuld met bosbessen bavaroise met daarop bosbessenjam en gelei. Verder mooi afgewerkt met rozetten slagroom en chocolade decoraties...

Stoofperen bavaroise vlaai
19.50
Een gerezen deeg bodem gevuld met stoofperen bavaroise daarop schijfjes rode stoofpeer. De vlaai is afgewerkt met abrikozengelei en er komen 10 mooie...

Perenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem met laagje gele room. Volgelegd met schijfjes peer daarna afgedekt met abrikozengelei

Vruchtenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem met gele room belegd met verse vruchten/fruit daarna afgedekt met abrikozengelei.

Bananenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem gevuld met laag gele room, belegd met schijfjes banaan en afgewerkt met gelei

Kiwi vlaai
18.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laag gele-room, daarop schijfjes verse kiwi en afgewerkt met abrikozengelei.

Aardbeien vlaai
18.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laag gele room, daarop verse hollandse aardbeien en afgewerkt met abrikozengelei

Abrikozen vlaai met Slagroom
17.95
Gerezen deeg bodem gevuld met een laagje room en abrikozen pulp daarboven op heerlijke slagroom en witte chocolade vlokken.
    Annuleren