Laden...

Vlaaien


Aardbeien vlaai
15.00
Gerezen deegbodem gevuld met een laag gele room, daarop verse hollandse aardbeien en afgewerkt met abrikozengelei
↑ ↓

Aardbeien vlaai korst middel
12.00
krokante korst bodem middel gevuld met gele room en daarop verse aardbeien en gelei
↑ ↓

Aardbeien vlaai korstbodem met slagroom
15.75
met 10 rozetten slagroom en lekkere decoraties daarop
↑ ↓

Aardbeien vlaai korstbodem.
15.00
krokante korst bodem gevuld met gele room en daarop verse hollandse aardbeien afgewerkt met abrikozen gelei.
↑ ↓

Aardbeien vlaai met slagroom
15.75
aardbeien vlaai met 10 rozetten slagroom en lekkere decoraties in de vorm van chocolade galettes
↑ ↓

Abrikozen vlaai
11.00
Gerezen deeg bodem gevuld met laagje gele room en abrikozen, afgedekt met een raster van deeg en abrikozen gelei
↑ ↓

Abrikozen vlaai half
6.00
↑ ↓

Abrikozen vlaai met Slagroom
14.00
Gerezen deeg bodem gevuld met een laagje room en abrikozen pulp daarboven op heerlijke slagroom en witte chocolade vlokken.
↑ ↓

Abrikozen vlaai met slagroom Half
7.50
↑ ↓

Advocaat-room vlaai
14.00
Gerezen deegbodem met daarop advocaat room met daarover slagroom, over de slagroom wordt een dun lijntje pure advocaat aangebracht afgewisseld met een... Meer
↑ ↓