Laden...

Vlaaien


Bananenvlaai met slagroom
15.00
Bananenvlaai met 10 rozetten slagroom en mooie decoratie daarop
↑ ↓

Bavaroise vlaai Aardbeien
15.75
Vlabodem van gerezen deeg of krokante korst bodem met daarop aardbeienbavaroise. Bovenop leggen we verse aardbeien afgedekt met gelei verder 10 grote... Meer
↑ ↓

Bosbessen Bavaroise vlaai
15.75
Een gerezen deegbodem gevuld met bosbessen bavaroise met daarop bosbessenjam en gelei. Verder mooi afgewerkt met rozetten slagroom en chocolade... Meer
↑ ↓

Dichte Appelvlaai
11.00
Bodem van gerezen deeg gevuld met een laagje gele-room, appels, kaneel en suiker. Geheel bedekt met een dunne laag deeg daarop abrikozen gelei
↑ ↓

Kersen kristoffel vlaai
14.00
Een gerezen deegbodem met een dun laagje room met aangemaakte kersen, Bovenop komt chocolade slagroom met chocolade schaafsel krullen gestrooid.
↑ ↓

Kersenvlaai
11.00
Gerezen deegbodem gevuld met een laagje gele room en gebonden kersen. Bovenop een raster van deeg en abrikozen gelei
↑ ↓

Kersenvlaai Half
6.00
↑ ↓

Kersenvlaai met slagroom
14.00
Gerezen deegbodem met een laagje room en gebonden kersen daarop. Afgewerkt met heerlijke slagroom bovenop witte en melk chocolade vlokken
↑ ↓

Kersenvlaai met slagroom half
7.50
↑ ↓

Kiwi vlaai
13.00
Gerezen deegbodem gevuld met een laag gele-room, daarop schijfjes verse kiwi en afgewerkt met abrikozengelei.
↑ ↓