Zoek opties Open Hide
  
  ofReset
Eerselse Smulkoek groot ovaal
9.20
Grote ovale koek gemaakt van roggebloem, koekzoet, kaneel, gedroogde appeltjes en rozijnen de bovenkant bestrooid met kleine suiker nibs. Onze specialiteit!

Abrikozen vlaai met slagroom Half
9.50

Appelvlaai met slagroom
17.00
Gerezen deegbodem gevuld met en laagje gele-room en gehakte appelstukjes met daarover heerlijke slagroom en bestrooid met witte en melke chocolade vlokken.

Appelvlaai met slagroom half
9.50

Perenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem met laagje gele room. Volgelegd met schijfjes peer daarna afgedekt met abrikozengelei

Perenvlaai met slagroom
19.50
Met 10 toefjes slagroom en afgewerkt met chocolade galettes

Perenvlaai korst bodem
20.50
Bodem van krokante korst gevuld met gele room en belegd met schijfjes peer, afgedekt met abrikozengelei

Perenvlaai korstbodem met slagroom
22.50
Met 10 toefjes slagroom en chocoladegalletjes

Kruimelvlaai
13.50
Gerezen bodem met laag room, daarop kruimels van suiker, roomboter, citroenrasp en bloem.

Vruchtenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem met gele room belegd met verse vruchten/fruit daarna afgedekt met abrikozengelei.

Vruchtenvlaai met slagroom
19.50
Met 10 toefjes slagroom, daarop decoraties

Bananenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem gevuld met laag gele room, belegd met schijfjes banaan en afgewerkt met gelei

Bananenvlaai met slagroom
19.50
Bananenvlaai met 10 rozetten slagroom en mooie decoratie daarop

Kiwi vlaai
18.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laag gele-room, daarop schijfjes verse kiwi en afgewerkt met abrikozengelei.

Kiwi vlaai met slagroom
19.50
Kiwi vlaai met 10 rozetten slagroom en daarop leuke decoraties

Aardbeien vlaai
18.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laag gele room, daarop verse hollandse aardbeien en afgewerkt met abrikozengelei

Aardbeien vlaai korstbodem.
20.50
krokante korst bodem gevuld met gele room en daarop verse hollandse aardbeien afgewerkt met abrikozen gelei.

Aardbeien vlaai met slagroom
19.50
aardbeien vlaai met 10 rozetten slagroom en lekkere decoraties in de vorm van chocolade galettes

Aardbeien vlaai korstbodem met slagroom
22.00
met 10 rozetten slagroom en lekkere decoraties daarop

Aardbeien vlaai korst middel
15.00
krokante korst bodem middel gevuld met gele room en daarop verse aardbeien en gelei

Appelcake taart groot
16.00
Hard wenerdeeg bodem met frambozenjam, daarop cake beslag met verse appelschijfjes en kaneelsuiker. Afgewerkt met abrikozengelei en een randje amandel...

Worstenbroodjes
2.00
Worstenbroodjes gemaakt van rijk gerezen deeg en gevuld met gehakt op basis van varkensvlees. gemaakt door Slagerij  Gooskens uit Hoogeloon 

Minimum quantity for "Worstenbroodjes" is 15.


Appel citroen met slagroom
17.95
Gerezen deeg bodem gevuld met een laag room met stukjes appel, rozijnen en een stevige frisse citroensmaak er door. Bovenop slagroom en candycrunch...

Appel citroen met slagroom half
9.50

Appel kaneel met slagroom
17.95
Gerezen deegbodem gevuld met een laagje room en daarop gehakte appels met kaneel suiker. Afgewerkt met gelei en daarover slagroom gespoten in ruit vorm...

Appelschuim met slagroom
17.95
Gerezen deegbodem gevuld met een laagje room en appelparten. Bovenop heerlijke slagroom met als afwerking een laagje schuimpjes met kaneel overstrooid.

Rijstenvlaai met slagroom
17.95
Gerezen deegbodem gevuld met rijstenpap die is meegebakken, daarna slagroom erop met melk chocolade vlokken

Roomvlaai met slagroom
17.95
Een gerezen deegbodem gevuld met een ferme laag room, daarover slagroom afgestreken en rozetten van slagroom. Afwerking: bestrooid met candy crunch...

Appelflappen
2.10
Gemaakt van bladerdeeg, vulling van gehakte appels met kaneelsuiker. Afgewerkt met suiker.

Minimum quantity for "Appelflappen" is 15.


Slagroomtaart vierkant
31.00
Zacht kapsel twee maal doorgesneden en gevuld met slagroom. Aangezet met amandelschaafsel, bovenop heerlijk slagroom, vers fruit en chocolade galettes.

Bavaroise vlaai Aardbeien
19.50
Vlabodem van gerezen deeg of krokante korst bodem met daarop aardbeienbavaroise. Bovenop leggen we verse aardbeien afgedekt met gelei verder 10 grote...

Nogatine slagroomtaart 12 pers.
29.00
Taart opgebouwd uit hazelnootschuim plakken met daartussen slagroom en kapselplak gemaskeerd met slagroomen. Rondom helemaal aangezet met nogatine, bovenop...

Advocaat-room vlaai
17.95
Gerezen deegbodem met daarop advocaat room met daarover slagroom, over de slagroom wordt een dun lijntje pure advocaat aangebracht afgewisseld met een...

Kersen kristoffel vlaai
17.00
Een gerezen deegbodem met een dun laagje room met aangemaakte kersen, Bovenop komt chocolade slagroom met chocolade schaafsel krullen gestrooid.

Bosbessen Bavaroise vlaai
19.50
Een gerezen deegbodem gevuld met bosbessen bavaroise met daarop bosbessenjam en gelei. Verder mooi afgewerkt met rozetten slagroom en chocolade decoraties...

Eerselse smulkoek klein
4.45
Een heerlijke koek op basis van roggebloem, koekzoet, koekkruiden, gevuld met gedroogde appeltjes en rozijnen met boven op suiker nibs

Mokka taart 10 personen
26.00
Gemaakt van zacht moscovisch kapsel, getrempeert met maresaquin voor een heerlijke smaak. Daarna gevuld met 1 x mokka creme en 1x met gele room. Mooi...

Stoofperen bavaroise vlaai
19.50
Een gerezen deeg bodem gevuld met stoofperen bavaroise daarop schijfjes rode stoofpeer. De vlaai is afgewerkt met abrikozengelei en er komen 10 mooie...

Eerselse smulkoek in luxe verpakking
9.20
zie Eerselse smulkoek

Aardbeien vlaai korst middel
15.00
krokante korst bodem middel gevuld met gele room en daarop verse aardbeien en gelei

Kruimelvlaai Half
7.25

Abrikozen vlaai
13.50
Gerezen deeg bodem gevuld met laagje gele room en abrikozen, afgedekt met een raster van deeg en abrikozen gelei

Slagroomtaart 8 personen rond
24.00
Wij maken onze taarten van fijn zacht kapsel deze worden 2x doorgesneden en gevuld met slagroom. Daarna wordt de taart gemaskeerd met slaroom en de zijkant...

Slagroomtaart 10 personen rond
26.00

Abrikozen vlaai half
7.25

Kersenvlaai
13.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laagje gele room en gebonden kersen. Bovenop een raster van deeg en abrikozen gelei

Slagroomtaart 12 personen rond
27.00

Kersenvlaai Half
7.25

Appelvlaai
13.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laagje gele room, gehakte appelstukjes, kaneelsuiker en afgedekt met een raster van deeg met abrikozen gelei

Appelvlaai half
7.25
    Annuleren