Zoek opties Open Hide
  
  ofReset
Abrikozen vlaai met Slagroom
17.95
Gerezen deeg bodem gevuld met een laagje room en abrikozen pulp daarboven op heerlijke slagroom en witte chocolade vlokken.

Worstenbroodjes
2.00
Worstenbroodjes gemaakt van rijk gerezen deeg en gevuld met gehakt op basis van varkensvlees. gemaakt door Slagerij  Gooskens uit Hoogeloon 

Minimum quantity for "Worstenbroodjes" is 15.


Appelflappen
2.10
Gemaakt van bladerdeeg, vulling van gehakte appels met kaneelsuiker. Afgewerkt met suiker.

Minimum quantity for "Appelflappen" is 15.


Kruimelvlaai
13.50
Gerezen bodem met laag room, daarop kruimels van suiker, roomboter, citroenrasp en bloem.

Aardbeien vlaai korstbodem.
20.50
krokante korst bodem gevuld met gele room en daarop verse hollandse aardbeien afgewerkt met abrikozen gelei.

Rijstenvlaai met slagroom
17.95
Gerezen deegbodem gevuld met rijstenpap die is meegebakken, daarna slagroom erop met melk chocolade vlokken

Kersen kristoffel vlaai
17.00
Een gerezen deegbodem met een dun laagje room met aangemaakte kersen, Bovenop komt chocolade slagroom met chocolade schaafsel krullen gestrooid.

Appelcake taart groot
16.00
Hard wenerdeeg bodem met frambozenjam, daarop cake beslag met verse appelschijfjes en kaneelsuiker. Afgewerkt met abrikozengelei en een randje amandel...

Aardbeien vlaai
18.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laag gele room, daarop verse hollandse aardbeien en afgewerkt met abrikozengelei

Abrikozen vlaai met slagroom Half
9.50

Aardbeien vlaai korstbodem met slagroom
22.00
met 10 rozetten slagroom en lekkere decoraties daarop

Slagroomtaart vierkant
31.00
Zacht kapsel twee maal doorgesneden en gevuld met slagroom. Aangezet met amandelschaafsel, bovenop heerlijk slagroom, vers fruit en chocolade galettes.

Kruimelvlaai Half
7.25

Appel citroen met slagroom
17.95
Gerezen deeg bodem gevuld met een laag room met stukjes appel, rozijnen en een stevige frisse citroensmaak er door. Bovenop slagroom en candycrunch...

Slagroomtaart 12 personen rond
27.00

Vruchtenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem met gele room belegd met verse vruchten/fruit daarna afgedekt met abrikozengelei.

Bosbessen Bavaroise vlaai
19.50
Een gerezen deegbodem gevuld met bosbessen bavaroise met daarop bosbessenjam en gelei. Verder mooi afgewerkt met rozetten slagroom en chocolade decoraties...

Roomvlaai met slagroom
17.95
Een gerezen deegbodem gevuld met een ferme laag room, daarover slagroom afgestreken en rozetten van slagroom. Afwerking: bestrooid met candy crunch...

Appel kaneel met slagroom
17.95
Gerezen deegbodem gevuld met een laagje room en daarop gehakte appels met kaneel suiker. Afgewerkt met gelei en daarover slagroom gespoten in ruit vorm...

Abrikozen vlaai
13.50
Gerezen deeg bodem gevuld met laagje gele room en abrikozen, afgedekt met een raster van deeg en abrikozen gelei

Bavaroise vlaai Aardbeien
19.50
Vlabodem van gerezen deeg of krokante korst bodem met daarop aardbeienbavaroise. Bovenop leggen we verse aardbeien afgedekt met gelei verder 10 grote...

Kersenvlaai
13.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laagje gele room en gebonden kersen. Bovenop een raster van deeg en abrikozen gelei

Slagroomtaart 10 personen rond
26.00

Dichte Appelvlaai
13.50
Bodem van gerezen deeg gevuld met een laagje gele-room, appels, kaneel en suiker. Geheel bedekt met een dunne laag deeg daarop abrikozen gelei

Aardbeien vlaai met slagroom
19.50
aardbeien vlaai met 10 rozetten slagroom en lekkere decoraties in de vorm van chocolade galettes

Appel citroen met slagroom half
9.50

Kersenvlaai Half
7.25

Appelvlaai
13.50
Gerezen deegbodem gevuld met een laagje gele room, gehakte appelstukjes, kaneelsuiker en afgedekt met een raster van deeg met abrikozen gelei

Aardbeien vlaai korst middel
15.00
krokante korst bodem middel gevuld met gele room en daarop verse aardbeien en gelei

Nogatine slagroomtaart 12 pers.
29.00
Taart opgebouwd uit hazelnootschuim plakken met daartussen slagroom en kapselplak gemaskeerd met slagroomen. Rondom helemaal aangezet met nogatine, bovenop...

Kersenvlaai met slagroom half
9.00

Mokka taart 10 personen
26.00
Gemaakt van zacht moscovisch kapsel, getrempeert met maresaquin voor een heerlijke smaak. Daarna gevuld met 1 x mokka creme en 1x met gele room. Mooi...

Kersenvlaai met slagroom
17.95
Gerezen deegbodem met een laagje room en gebonden kersen daarop. Afgewerkt met heerlijke slagroom bovenop witte en melk chocolade vlokken

Stoofperen bavaroise vlaai
19.50
Een gerezen deeg bodem gevuld met stoofperen bavaroise daarop schijfjes rode stoofpeer. De vlaai is afgewerkt met abrikozengelei en er komen 10 mooie...

Vruchtenvlaai met slagroom
19.50
Met 10 toefjes slagroom, daarop decoraties

Eerselse smulkoek in luxe verpakking
9.20
zie Eerselse smulkoek

Perenvlaai korstbodem met slagroom
22.50
Met 10 toefjes slagroom en chocoladegalletjes

Advocaat-room vlaai
17.95
Gerezen deegbodem met daarop advocaat room met daarover slagroom, over de slagroom wordt een dun lijntje pure advocaat aangebracht afgewisseld met een...

Abrikozen vlaai half
7.25

Appelvlaai half
7.25

Pruimenvlaai half
7.25

Bananenvlaai met slagroom
19.50
Bananenvlaai met 10 rozetten slagroom en mooie decoratie daarop

Slagroomtaart 8 personen rond
24.00
Wij maken onze taarten van fijn zacht kapsel deze worden 2x doorgesneden en gevuld met slagroom. Daarna wordt de taart gemaskeerd met slaroom en de zijkant...

Eerselse smulkoek klein
4.45
Een heerlijke koek op basis van roggebloem, koekzoet, koekkruiden, gevuld met gedroogde appeltjes en rozijnen met boven op suiker nibs

Perenvlaai met slagroom
19.50
Met 10 toefjes slagroom en afgewerkt met chocolade galettes

Appelschuim met slagroom
17.95
Gerezen deegbodem gevuld met een laagje room en appelparten. Bovenop heerlijke slagroom met als afwerking een laagje schuimpjes met kaneel overstrooid.

Pruimenvlaai
13.50
Gerezen deegbodem gevuld met laagje gele room en gepureerde zwarte pruimen. Afgedekt met een raster van deeg en abrikozengelei

Perenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem met laagje gele room. Volgelegd met schijfjes peer daarna afgedekt met abrikozengelei

Bananenvlaai
18.50
Gerezen deegbodem gevuld met laag gele room, belegd met schijfjes banaan en afgewerkt met gelei

Eerselse Smulkoek groot ovaal
9.20
Grote ovale koek gemaakt van roggebloem, koekzoet, kaneel, gedroogde appeltjes en rozijnen de bovenkant bestrooid met kleine suiker nibs. Onze specialiteit!
    Annuleren